Кламер БГ - Новини: "Демократична България" открива кампанията си с концерт на 11 юни

"Демократична България" открива кампанията си с концерт на 11 юни

България

|
Четв, 10 Юни 2021г. 13:27ч.
"Демократична България" открива кампанията си с концерт на 11 юни

"Демократична България" ще открие на 11 юни кампанията си за парламентарните избори с концерт на открито в София, съобщиха от пресцентъра на коалицията. Началото е в 19.30 часа на Голямата поляна в Южния парк.

На сцената ще излязат "Фондацията", Д2, Ревю, Тома, София, Ирина Флорин и др. Събитието ще бъде открито от лидерите на "Демократична България".

В тази предизборна кампания обединението се явява с посланието "Демократична България означава свобода, законност и модернизация".

"Времето за истинска промяна настъпи! Българските граждани ясно показаха, че искат страната си обратно. На 11 юли свободните хора ще могат да премахнат бариерите пред развитието на България, като гласуват за парламент и управление, които носят свобода, законност и модернизация." Това се казва в Манифест за рестарт на правовия ред и радикална модернизация, с който "Демократична България" се обръща към гражданите.

"Свободата, законността и модернизацията ще отприщят потенциала на нашата родина. Това е разбирането ни за дълг и патриотизъм. Нашата България е Демократична България!", се посочва още в Манифеста.

mediapool.bg