Кламер БГ - Новини: Слави Трифонов обяви, че неговият кмет на София е Ваня Григорова

Слави Трифонов обяви, че неговият кмет на София е Ваня Григорова

България

|
Ср, 01 Ноем 2023г. 17:50ч.
Слави Трифонов обяви, че неговият кмет на София е Ваня Григорова

Слави Трифонов също като ГЕРБ застана зад Ваня Григорова, но дали това ще й донесе плъсове или минуси?, архивна снимка БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов написа във Фейсбук, че неговият избор за кмет на София е кандидатът на левицата Ваня Григорова и според него в никакъв случай, след като "Продължаваме промяната-Демократична България" са спечелили изборите за общински съветници, претендентът им Васил Терзиев не трябва да става кмет, за да имало взаимен контрол.

Преди ден и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов индиректно призова да се гласува за синдикалистката Ваня Григорова като цитира думите на неуспелия да стигне и до балотаж техен кандидат за София Антон Хекимян, че предпочита държавната собственост пред държавна сигурност.

В постинга си в социалната мрежа той заявява, че "противно на очакванията на някои политически партии, резултатите на "Има такъв народ" от местните избори са логично добри" и според него ще стават още по-добри.

Той прави реверанс към поддръжниците си, като заявява, че е убеден в тяхното самосъзнание и вече направен избор за кого да гласуват в неделя, но казва какво мисли той.

"Не подкрепям и никога няма да подкрепям сегашното ръководство на "Продължаваме промяната. И ще ви кажа защо. Защото са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специални и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е позволено. А всички нас, останалите, ни мислят за втора категория хора. Те безусловно са се самозабравили. Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както казах, когато ги свалих от власт предния път - те за нищо на света не трябва да се докосват до власт!", поше още шоуменът.

Според него мъдростта ще победи на втория тур.

mediapool.bg