Кламер БГ - Новини: Слави: Суверенът поиска властта, промяната е неизбежна

Слави: Суверенът поиска властта, промяната е неизбежна

България

|
Нед, 04 Апр 2021г. 23:22ч.
Слави: Суверенът поиска властта, промяната е неизбежна

Докато всички чакаха Слави Трифонов да излезе от ролята си на "Господар на мълчанието", особено при перспективата партията му да стане втора политическа сила след ГЕРБ, той обяви, че ще продължи изолацията си от медиите. Причината е, че имал симптоми на Covid и се е самоизолирал. Трифонов съобщи това след края на изборния ден.

"Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна". Това написа председателят на "Има такъв народ" и шоумен Слави Трифонов във фейсбук, след като партията му, която за пръв път се явява на избори и реално не проведе предизборна кампания, е напът да изпревари БСП.

"За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на ковид и си правя необходимите изследвания. И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал", обясни още той защо няма публична реакция от него след обявенити предварителни резултати от парламентарния вот.

"Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда", написа още той.

mediapool.bg