Кламер БГ - Новини: Ремонт на ремонта се задава на трамваен път в Обеля

Ремонт на ремонта се задава на трамваен път в Обеля

България

|
Вт, 02 Фев 2021г. 18:56ч.
Ремонт на ремонта се задава на трамваен път в Обеля

И през 2021 година в София продължава безкрайната практики на ремонти на току-що ремонтирани участъци. След ремонт тип "кръпки" по трамваен път в квартал Обеля, в момента там могат да се видят асфалт, нахвърлен покрай релсите и в дупките, който се е разпаднал на парчета и реално от поставянето му няма никаква полза.

"Ситуацията сега е по-зле, отколкото преди "ремонта". И това безобразие се случва на основната улица в Обеля, пред очите на хилядите жители и преминаващи защото властта се е самозабравила и вече не полага опити да прикрива срамните си действия", коментираха от "Спаси София", които първи разпространиха снимки.

От гражданската инициатива са категорични, че унищожените и разбити трамвайни трасета в София няма да се поправят с кръпки и нахвърлен асфалт, "каквито са типичните ремонти на Столичен електротранспорт". Оттам припомнят, че подобни ремонти са факт по бул. Македония, бул. Христо Ботев и ул. Алабин и те също се разпадат само седмици след ремонта.

Mediapool потърси за коментар Столична община.

Сн. "Спаси София"

"В зимни условия са изпълнени аварийни дейности със студена смес с цел обезопасяване на движението. Дейностите са изпълнени от Столичен електротранспорт", коментираха от общината. Оттам добавиха, че учакстъкът не е асфалтиран.

mediapool.bg