Кламер БГ - Новини: Британското кралско семейство пусна коледните си картички (снимки)

Британското кралско семейство пусна коледните си картички (снимки)

Общество

|
Пет, 14 Дек 2018г. 17:54ч.
Британското кралско семейство пусна коледните си картички (снимки)

Британската кралска фамилия разпространи своите традиционни коледни картички, като семействата на принцовете Уилям и Хари споделиха своите най-предпочитани и доста различни снимки от отиващата си 2018 г.

Херцогът и херцогинята на Съксес (принц Хари и Меган Маркъл) пускат очарователна черно-бяла снимка от много личен момент на тяхната сватба. Двамата са заснети в гръб с преплетени ръце да наблюдават фойерверките по случай сватбеното им тържество над Фрогмор хаус в замъка Уиндзор.

Снимката, която е дело но фотографа Крис Елъртън, не е показвана досега.

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж (принц Уилям и Кейт Мидълтън) са предпочели снимка, на която се вижда цялото семейство с трите им деца, заснети в дома им в Норфолк. Петимата позират на есенен пейзаж, облегнати на голям клон от дърво. Кейт е гушнала принц Луи, който в момента е на около осем месеца. Дъщеричката им, принцеса Шалрот, е застанала между майка си и баща си, а първородният им син Джордж е зад тях, игриво вдигнал единия си крак, докато прегръща раменете на баща си.

Стилът на тази фотография е доста по-различен от коледната им картичказа 2017 г., когато семейството – тогава само четиричленно, позира на студийна снимка в официално облекло, решено в бледосиньо и тъмносиньо.

Новите коледни картички на двете семейства бяха пуснати в един същи ден от двореца и почти едновременно с това публикувани в социалните медии.

mediapool.bg