Кламер БГ - Новини: Кръщават на Христо Стоичков клиниката за рехабилитация на столична болница

Кръщават на Христо Стоичков клиниката за рехабилитация на столична болница

България

|
Четв, 13 Дек 2018г. 12:30ч.
Кръщават на Христо Стоичков клиниката за рехабилитация на столична болница

Клиниката за рехабилитация и долекуване на болница ''Света София'' ще носи името на Христо Стоичков.

Стоичков ще посети новооткрития Корпус 2 на болницата на 14 декември, за да пожелае успех в работата на екипа на клиниката, съобщиха от лечебното заведение.

''Идеята клиниката да носи името на великия Стоичков се роди преди малко повече от месец'', разказва собственикът на болницата – ортопедът д-р Христо Мазнейков.

Мазнейков и Стоичков са приятели от години, информират още от болницата. След поредната им среща Стоичков написал в социалните мрежи за д-р Мазнейков: ''Аз никога не съм се съмнявал, че това което започваш, ще го оставиш. Затова, което си направил, което правиш и което ще направиш, ще остане в историята, която моят приятел д-р Христо Мазнейков твори за България. Обичам те, както ти мен!".

Развълнуван от поредното признание, д-р Мазнейков решил, че клиниката за рехабилитация и долекуване на болница "Света София" ще се казва Христо Стоичков.

Стоичков е унас, за да представи биографията си "Историята".

“Въпреки натоварената си програма от посещения в различни градове легендата Стоичков ще уважи и екипа на МБАЛ ''Света София'', допълват от болницата.

mediapool.bg