Кламер БГ - Новини: Ицо Хазарта към Борисов: Отивайте да подарите на Путин ново кученце

Ицо Хазарта към Борисов: Отивайте да подарите на Путин ново кученце

България

|
Ср, 27 Апр 2022г. 14:14ч.
Ицо Хазарта към Борисов: Отивайте да подарите на Путин ново кученце

Путин с подареното от Борисов куче през 2010 година

Рапърът и депутат от управляващата формация "Продължаваме промяната" Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта, излезе с позиция в социалните мрежи по повод решението на Русия да спре доставките на газ за България.

"Днес Русия ни каза директно следното: "Вашият народ не ни интересува. Вашият министър-председател не поддава на подкуп или на заплахи, затова ние искаме да свалим правителството ви на всяка цена. България е руска", написа той във Фейсбук.

Петров добави, че като човек и като българин днес е "разтревожен, но и спокоен": "Разтревожен - защото знам какви дни предстоят за всички нас. Спокоен - защото повече от всякога съм убеден, че съм повярвал на правилните хора".

В публикацията си той се обръща и към бившият премиер и настоящ лидер на ГЕРБ Бойко Борисов като припомня, че през 2010 г. той подари куче на руския президент Владимир Путин по време на посещението му в България.

"И специално към г-н Борисов - сега си взимаш шейсетте прислужника и отивате да подарите на Путин ново кученце. Обещавам да ви уредя правителствения самолет. Може да вземеш и вашите приятели фашистите. Те, както знаеш, са под наем", написа Христо Петров.

mediapool.bg