Кламер БГ - Новини: ИТН разпространи нови снимки на чата на Гешев с "пиара на Бойко"

ИТН разпространи нови снимки на чата на Гешев с "пиара на Бойко"

България

|
Съб, 11 Септ 2021г. 11:03ч.
ИТН разпространи нови снимки на чата на Гешев с "пиара на Бойко"

Радостин Василев, Фейсбук

Снимките на телефона на главния прокурор Иван Гешев се превърнаха в новината от заседанието на правната комисия в петък. В полунощ на петък срещу събота депутатът от “Има такъв народ“ Радостин Василев разпространи нова порция кадри от чата на Гешев с "пиара на Бойко", докато депутатите обсъждат закриването на спецсъда и контрола върху Бюрото по защита към главния прокурор.

“Pi ar Sevi Boiko и Иван Гешев в чат по време на правна комисия!Сашо Николов от ГЕРБ (15 МИР Плевен) днес в правна комисия чете от листче неща, които не разбира, за да спасява положението. След него беше Ангелкова и за нея е втората усмивка. Те не са заедно и не си съдействат. Хич! Пълен срам!“, написа Радостин Василев в личния си профил във Фейсбук.

Той публикува два нови кадъра на Иван Гешев от ъгъл, който е различен от снмиките, които преди него разпространиха Явор Божанков (БСП), Николай Хаджигенов (ИБГНИ) и Арман Бабикян (ИБГНИ). Авторите на снимките остават неизвестни.

На всички снимки се вижда онлайн разговор с контакт на име "Pi ar Sevi Boiko". Пиарът на Бойко Борисов се казва Севделина Арнаудова. Тя бе по-известна дори от някои министри в кабинета на Борисов, тъй като неотклонно менажира всяка негова публична изява и лично снима излъчваните на живо видеа от туровете му с джипа.

Сега продължава да се грижи за публичния образ на Борисов като лидер на ГЕРБ.

Кадърът е публикуван от Радостин Василев (ИТН)

"С мъка признавам, че никой не е направил повече за съсипването на Борисов и ГЕРБ от Иван Гешев. Свали ГЕРБ от власт. Стана обединителен фактор за политически несъвместими субекти. Днес с чата си по време на комисия с ПР-а на Бойко заби поредния пирон. С този едър шрифт и изчерпателното описание, Гешев заслужава едно голямо браво. Браво, Иване!", написа Божанков във фейсбук и помести снимката.

Същата снимка, на която се вижда дисплеят на телефона на Гешев, бе публикувана и от Николай Хаджигенов и Арман Бабикян (ИБГНИ).

"Докато обсъждаме зaкона за бюрото не само герп/дпс са се пльоснали по корем. Главния каскет на република също, докладвайки своевременно на КОЙ? Правилно. На "Pi ar Sevi Boiko "Да си знаете, не друго“, коментира Хаджигенов в социалната мрежа.

Mediapool потърси за коментар Севделина Арнаудова в петък вечерта, но не успя да се свърже с нея.

mediapool.bg