Кламер БГ - Новини: Борисов позира с внуците за коледна снимка

Борисов позира с внуците за коледна снимка

България

|
Пет, 25 Дек 2020г. 20:28ч.
Борисов позира с внуците за коледна снимка

Премиерът Бойко Борисов позира с внуците си за коледна снимка. На Бъдни вечер той публикува снимка с децата, край традиционната трапеза и написа:

"Няма по-хубаво от времето със семейството! Спокойни празници на всички!".

Последните снимки на премиера с внуците му, публикувани във фейсбук, въобще не бяха от празнични дни. Те се появиха в разгара на летните протести, през август, когато стотици искаха оставката на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. И по-конкретно в навечерието на 32-рия ден на неспирно негодувание срещу властта. Тогава Борисов пусна кадър с внуците си във Фейсбук и написа: "Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!"

Днес, на Коледа премиерът реши да отправи послание към българите - да са по-човечни.

"Време е да сме състрадателни и смирени, да сме добри, да сме по-човечни. Честито Рождество Христово! Днес е един от най-големите християнски празници, изпълнен винаги с надежда за по - добри и светли дни", написа той отново във фейсбук.

"Това са моментите със семейството, срещите с приятели, споделянето, детските усмивки. Тази година е необичайна. Сега най-силно оценяваме възможността да видим близките си и приятелите си здрави. Много са нещата, които доскоро смятахме за даденост, а днес виждаме колко са значими. Да можем да споделим празника с любимите си хора - ще е най-големият подарък", посочи още Борисов.

mediapool.bg