Кламер БГ - Новини: Освещаване на портрет на Борисов, пита и свещи: ГЕРБ откри кампанията в Поморие (снимки)

Освещаване на портрет на Борисов, пита и свещи: ГЕРБ откри кампанията в Поморие (снимки)

България

|
Четв, 11 Март 2021г. 15:45ч.
Освещаване на портрет на Борисов, пита и свещи: ГЕРБ откри кампанията в Поморие (снимки)

С тържествен водосвет за здраве бе даден официалният старт на предизборната кампания на коалиция ПП ГЕРБ - СДС в град Поморие, съобщиха от местната структура.

На събитието са присъствали водачът на листата на ГЕРБ в Бургас Любен Дилов-син, поморийският кандидат за народен представител Ася Пеева, областният координатор и четвърти в бургаската листа Димитър Бойчев и част от останалите кандидати за народни представители. Събитието се е състояло във вторник, като снимките от него стават все по-популярни в социалните мрежи.

На масата в офиса са подредени питка и вино редом до фотопортрет на премиера на България Бойко Борисов. Присъстващите около масата са свели глави със запалени свещички в ръка, все едно са на опело.

"Водачът на листата сподели, че за него е чест да бъде част от екип, съставен от експерти и силни личности. Той открои основните цели и приоритети, заложени в регионалната програма, сред които са развитието на културния туризъм чрез пълноценното използване на природните ресурси и историческите находки в региона", пишат от ГЕРБ.

mediapool.bg