Кламер БГ - Новини: Шеф Андре Токев за шофирането пиян: Съжалявам, ще работя да върна доверието

Шеф Андре Токев за шофирането пиян: Съжалявам, ще работя да върна доверието

България

|
Пон, 08 Ноем 2021г. 17:21ч.
Шеф Андре Токев за шофирането пиян: Съжалявам, ще работя да върна доверието

Андре Токев

Популярният шеф готвач Андре Токев, който на 31 октомври бе хванат да шофира пиян, с 1.9 промила алкохол в кръвта, със спукани гуми и по джанти, излезе с официална позиция по случая, в която посочва, че съжалява за случилото се и се извинява. Токев, който има собствен ресторант, от години е част от журито на тв предаването "Мастър шеф" по бВТ и води поредицата "Ловци на храна", бе пуснат под гаранция за 3 хил. лв.

Инцидентът накърни имиджа на готвача, който се славеше със своята вежливост, приветливост и добронамереност. От бТВ заявиха, че до края на годината ще продължи излъчването на епизодите от поредицата "Ловци на храна", а след това предстои да се вземе решение за съдбата й.

В позицията си, публикувана във фейсбукс профила на шеф Токев, се посочва, че той я дължи на всички, които в годините са го подкрепяли и вярват в следваните от него каузи.

"Съжалявам за случилото се ! В живота ни на всеки от нас понякога се случват неприятни ситуации. Иска ми се да не се беше случвало, иска ми се да можех да върна времето назад", пише Токев. Той се извинява на близките си заради това, което им причинил и им благодари за подкрепата. Извинява се и на хората, които не познава лично, но вярват в него.

"Всеки човек поне веднъж в живота си е бил поставен пред предизвикателството да са се срамува от постъпките си. А ние, публичните личности, носим отговорност и в това какъв пример даваме. Причините за случилото са много, но това няма да промени събитията. В днешно време всички ние сме изложени на стрес, напрежение и рискуваме да загубим своя баланс. Динамиката, в която живеем и отговорностите, които носим със себе си ни въвличат в жестока мелачка. Съжалявам за случилото се и се извинявам за това!", пише елитният готвач.

"Съзнавам, че не е достатъчно само да ви се извиня. Вие заслужавате повече от това. И аз ви обещавам, че ще работя за възстановяването на доверието ви към мен. Вярвам, че няма по-добър учител от живота в стремежа си да се поправим. Макар и понякога по трудния начин.

Случилото се е недопустимо и мога само да благодаря на Господ, че запази живота ми и не навредих на други, освен на себе си", завършва Токев.

mediapool.bg