Кламер БГ - Новини: Цацаров: Страхуваш ли се от бога, значи се страхуваш и от закона. Аз се страхувам.

Цацаров: Страхуваш ли се от бога, значи се страхуваш и от закона. Аз се страхувам.

България

|
Вт, 07 Апр 2015г. 13:13ч.
Цацаров: Страхуваш ли се от бога, значи се страхуваш и от закона. Аз се страхувам.

"О, ако нямаш страх от Бога, ти няма да имаш страх и от закона. Не можеш да имаш страх от закона, но не и от Бога. Не можеш да имаш страх от Бога, но не и от закона. Страхуваш ли се от Бога, значи се страхуваш и от закона. Главният прокурор е човек. И вие се страхувате от Бога, нали така? Аз, също."

Така Сотир Цацаров в интервю за бТВ отговори на въпроса: "От кого има страх главният прокурор - от бога или от закона?".

След напомнянето, че името му означава "спасител", попитан кого е спасил за двете години на поста, главният прокурор отговори:

"За тези 2 години успях да спася много неща, не успях да спася също много неща.

Задавам си въпроса дали за тези 2 години успях да спася себе си, семейството си. Дали всичко това като усилия си заслужаваше в личен план. Не ме разбирайте, че генерализирам нещата в обществен план. Мисля, че за тези 2 години се решиха много добри каузи. За тези 2 години останаха и много нерешени каузи. Но не съм със самочувствието нито че съм човекът, от който зависи абсолютно всичко, както определено има такава обществена нагласа, нито че мога да реша всичко с магическа пръчка. Опитвам се."

mediapool.bg