Кламер БГ - Новини: Тръмп продава парчета от костюма, с който е сниман при регистрацията му в затвора

Тръмп продава парчета от костюма, с който е сниман при регистрацията му в затвора

Свят

|
Пет, 15 Дек 2023г. 13:58ч.
Тръмп продава парчета от костюма, с който е сниман при регистрацията му в затвора

Тръмп продава парчета от костюма, с който е сниман при регистрацията му в затвора

Доналд Тръмп продава парчета от костюма, който носи на полицейската снимка, направена му през август в затвора в окръг Фултън в щата Джорджия, предаде ДПА.

Срещу 4653 долара поддръжниците на 77-годишния бивш президент могат да се сдобият с малко парче плат от въпросната дреха.

Той предлага и дигитални карти с незаменими токени (NFT), а някой от почитателите му може да спечели вечеря с Тръмп в имението му във Флорида. Специалната серия карти "Мъгшот" (полицейска снимка на престъпник) бяха пуснати в продажба във вторник. Върху тях има изображения, представящи бившия американски президент като киборг, каубой и супер герой с мечове и щит. Всяка една от тях струва 99 долара.

"Беше прекрасен костюм, повярвайте ми, наистина хубав", написа той в социалната си мрежа "Трут сошъл", като обеща, че ще остави автограф на "някои" от продадените парчета плат.

Тръмп беше облечен в тъмносин костюм, когато се яви за регистрация в затворническия център в окръг Фултън във връзка с повдигнатите срещу него 13 обвинения в тежки престъпления. Те включват опит за отмяна на президентските избори от 2020 г., които по думите му са фалшифицирани. Тръмп от своя страна отрича да е нарушил закона.

Костюмът е нарязан на 2024 парчета, което вероятно символизира годината на следващите избори за държавен глава. Към момента резултатите от много анкети дават преднина на Тръмп.

Почитателите му, които искат да се възползват от най-новата промоция, имат възможността да закупят "ВИП пакет", включващ 100 дигитални карти, парче от червената вратовръзка, с която е сниман в затвора, както и възможност за галавечеря в имението му "Мар а Лаго".

mediapool.bg