Кламер БГ - Новини: Колумбия с убедителна победа от 3:0 над Полша

Колумбия с убедителна победа от 3:0 над Полша

Спорт

|
Пон, 25 Юни 2018г. 12:54ч.
Колумбия с убедителна победа от 3:0 над Полша

Колумбия разби Полша с 3:0 в мач от група "Н" на Световното първенство по футбол и така "Дружина полска" вече няма дори теоритични шансове да продължи и ще изиграе последния си мач от груповата фаза срещу Япония само за чест.

Това е най-завързаната група на форума. Колумбия съхрани шансове за излизане от нея, но ще има много трудна задача срещу Сенегал, който е водач в групата заедно с Япония (по 4 точки).

Головете за Колумбия вкараха Йери Мина, Радамел Фалкао и Хуан Куадрадо. Много силен мач направи и звездата на тима Хамес Родригес.

В срещата участие записа и Яцек Горалски от Лудогорец, който игра за селекцията на Полша през целия мач, а в края му получи жълт картон.

По-рано в неделя Япония и Сенегал направиха зрелищно равенство 2:2 пред 33 хиляди зрители на стадиона в Екатеринбург.

Тимът на Япония два пъти повежда в резултата с голове на Садио Мане и Муса Уаге, но японците се пребориха за точката с попадения на Такаши Инуи и Кейсуке Хонда.

Така двата тима имат равни показатели преди последния кръг - по 4 точки и голова разлика 4:3. В първите си срещи азиатците и африканците спечелиха с по 2:1 съответно срещу Колумбия и Полша.

mediapool.bg