Кламер БГ - Новини: Селекционерът на Англия: Много съм тъжен

Селекционерът на Англия: Много съм тъжен

Спорт

|
Пет, 20 Юни 2014г. 17:23ч.
Селекционерът на Англия: Много съм тъжен

Националният селекционер на Англия Рой Ходжсън заяви, че е много тъжен, след като тимът му почти загуби шансове да премине груповата фаза заради загубата си от Уругвай с 1:2.

"Можехме и да спечелим, както и да завършим наравно, тъй като доминирахме, но загубихме. Те ни вкараха. Това беше невероятно. Изключително съм разочарован. Имахме толкова надежди и нищо. Съсипани сме, но не сме победени. Да, те вкараха два гола, но нямаха и повече възможности. Първият гол на Суарес беше изключителен. Той е световна класа. За втория имаше късмет да е на точното място. След такъв подарък той никога не греши", добави Ходжсън.

Суарес отбеляза за 2:1 след страхотна грешка на капиатан на Англия Стивън Джерард, който с глава изведе уругвайския нападател сам срещу вратаря Джо Харт.

В първия си мач англичаните отстъпиха със същия резултат на Италия. Уругвай пък падна изненадващо с 1:3 от Коста рика в отсъствието на Луис Суарес, който лекуваше травма. За да запазят шансове за класиране напред, англичаните трябва да бият Коста рика в последния си мач и да се надяват "Скуадра адзура" да победи уругвайците.

mediapool.bg