Кламер БГ - Новини: Американец избил семейството си заради връзка с българка

Американец избил семейството си заради връзка с българка

Свят

|
Вт, 29 Ян 2019г. 17:01ч.
Американец избил семейството си заради връзка с българка

29-годишен американец от щата Флорида е убил майка си, баща си и брат си, с които се скарал заради връзката му с българка, съобщи БТА.

Гранд Амато е бил арестуван, след като полицията открила труповете на семейството му. Сигнал до властите бил подаден от колеги на брата на Грант – Коди. Те се обадили в полицията, след като 31-годишният мъж не се появил на работа.

Причина за убийствата е семеен скандал, твърди сайтът bg-voice. Грант имал връзка с българка, с която се запознал в сайта camgirls.com. През последните няколко месеца младият мъж откраднал 200 хил. долара от родителите си и ги прехвърлил на българката.

След като разбрали, родителите му поставили ултиматум да постъпи в клиника, за да лекува пристрастеността си към интернет и секса, или да напусне дома им. Той прекарал известно време в клиника във Форт Лодърдейл, откъдето излязъл на 4 януари.

След завръщането му у дома, родителите му поискали да спре да комуникира с българката или да напусне къщата им. Дни по-късно обаче баща му разбрал, че комуникацията между двамата продължава в туитър и се стигнало до скандал.

Според полицията тримата са убити на 24 януари. Първоначално Грант бил арестуван, но след това освободен. Задържан е повторно в понеделник. При второто му задържане разказал на властите за скандалите в семейството, но не признал за убийствата, а само казал, че е единственият, който имал мотив да ги извърши.

Младият мъж ще остане в ареста за постоянно, реши съд във Флорида. Адвокатът му пък поиска да се изследва психичното му здраве.

Според него семейството му и преди е повдигало въпроса за психичното му състояние и два пъти подавали сигнали на телефон 911, че той може да се самоубие.

През миналия юни Амато бил уволнен от болница в Орландо, където работел, заради кражба на силното успокоително пропофол.

mediapool.bg