Кламер БГ - Новини: Пеевски се появил в Сърница, спонсорирал и абитуриентски бал

Пеевски се появил в Сърница, спонсорирал и абитуриентски бал

България

|
Вт, 20 Май 2014г. 13:47ч.
Пеевски се появил в Сърница, спонсорирал и абитуриентски бал

Делян Пеевски тихомълком се е появил на предизборно събитие на ДПС в Сърница на 3 май, а после е бил и на шумен абитуриентски бал в Казанлък. Кандидатът за евродепутат е почти невидим в предизборната кампания на партията си, въпреки че е на сигурното второ място в листата. Това повдигаше въпроса каква тактика прилага, за да затвърди доверието на избирателите.

Във вторник новина от фейсбук групата "За подкрепа на Делян Пеевски" и материал в сайта kazanlak.com открехнаха завесата около неговите участия. Активността на Пеевски бе дори възнаградена и със стихотворение, посветено му от негов фен.

Казанлъшкият сайт съобщава, че Пеевски е поканил на купон над 1000 абитуриенти и младежи, членове и симпатизанти на ДПС, в края на миналата седмица в градината на казанлъшкия ресторант "Ориент".

Заедно с Делян Пеевски на празника присъствали депутатите от ДПС Камен Костадинов и Хайли Летифов, областният председател на ДПС Шендоан Халит и много други гости на ДПС.

Срещата преминала "неформално, без предизборна агитация", а младежите имали "възможност да разговарят лично със своите народни представители, както и с кандидата за евродепутат Делян Пеевски".

Специално за партито са били поканени и фолк звездите Галена и Фики Стораро. Те са изпълнили пред абитуриентите и Пеевски техния нов хит, наречен ... "Кой".

Въпросът "Кой?" стана знаков за Пеевски, след като управляващите още не са дали що-годе смислен отговор на въпроса: "Кой предложи Делян Пеевски за шеф на ДАНС".

Парчето на Галена и Фики Стораро обаче не е с политическа насоченост. То е чалга с гръцки мотиви на любовна тематика, провери Mediapool. В припева му се пее: "Но питам кой, кой, кой е съгласен да е с теб, дори да е нещастен? "

Оказа се, че абитуриентският бал в Казанлък не е единствената поява на Пеевски по време на кампанията. Доказателството е снимка с лошо качество, качена от най-активния член на фейсбук групата "За подкрепа на Делян Пеевски" Тефик Ардалиев. От фотото се вижда, че Пеевски е бил на среща с избирателите в малкия родопски град Сърница на 3 май (в центъра на масата, поставена на президиума – бел. ред.).

Същият този Тефик Ардалиев, който е и единственият активен член на групата, е посветил и стихотворение на Делян Пеевски. То е изпълнено в стила "Страхуваха ли ви?", който бе наложен от Пеевски по време на предишната предизборна кампания на ДПС.

СТРАХ

Всеки ГЕРБ-аджия

е в пот облян,

само като чуе

името- Делян!

Само след секунди

започва да трепери,

че Делян му знае

всички далавери!

Стихотворението се е харесало на 23-ма души, включително на автора му. Има и един коментар: "Той (Делян Пеевски) е нашият човек, човека с широко отворена душа и неизмерима доброта". Това е мнението на жена на име Величка Ченчева.

В тази фейбук група членуват 999 души.

Голямо бе очакването Пеевски да се появи преди седмица на "предизборен митинг концерт с почерпка“ в Бяла Слатина. Това обаче не се случи, защото медиите научиха за събитието.

mediapool.bg