Кламер БГ - Новини: От "Воля" са готови да преиздадат книгата на Антон Тодоров "Шайка"

От "Воля" са готови да преиздадат книгата на Антон Тодоров "Шайка"

България

|
Ср, 13 Септ 2017г. 13:11ч.
От "Воля" са готови да преиздадат книгата на Антон Тодоров "Шайка"

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки прочете от парламентарната трибуна цитати от обложката на книгата на депутата от ГЕРБ Антон Тодоров и призова главния прокурор да заведе дела за написаното в нея. Той декларира готовност от "Воля" да спонсорират преиздаването на книгата.

Не можах да се запозная с целия материал, а той е прелюбопитен, защото намерихме само една книга в цяла София, тиражът е свършил, ние между другото сме готови да спонсорираме преиздаването му, каза Веселин Марешки в сряда.

Според него, ако това, което се твърди вътре, е вярно, тези хора не трябва да бъдат управляващи, а по затворите. Ако пък това не е истина, тогава имаме грубо наклеветяване, изопачаване на факти и използване на фалшиви документи, добави Марешки.

Виждаме държава, управлявана по схемата трите тройки, коментира лидерът на "Воля" и ги изреди - трите прасета, тримата идиоти, тримата глупаци. Говорим само образно, някой да не се припознае, посочи той. По думите му депутатите от "Воля" някак си не се вписвали в тази среда.

Затова Марешки заяви, че е готов да напусне заместник-председателското място в Народното събрание, ако парламентът гласува увеличаване на минималната пенсия на 300 лева и направи малка крачка в борбата с картела, като създаде държавна верига от бензиностанции.

Двете неща, ако ги гласуваме, веднага ще си изпълните мечтата да не ме виждате на заместник-председателското място, каза Марешки.

mediapool.bg