Кламер БГ - Новини: Иво Аръков партнира на Къванч Татлъту в турски сериал

Иво Аръков партнира на Къванч Татлъту в турски сериал

Общество

|
Ср, 08 Май 2019г. 13:43ч.
Иво Аръков партнира на Къванч Татлъту в турски сериал

Българският актьор и тв водещ Иво Аръков партнира на Къванч Татлъту в новия турски сериал "Ирония на съдбата“, съобщиха от бТВ, с чието съдействие е договорено участието на българина в продукцията, редом до една от най-големите кино и тв звезди на южната ни съседка.

Иво Аръков е познат на българските тв зрители от участието си в сериалите на бТВ "Скъпи наследници“, "Фамилията“, както и от седмичното предаване "Мармалад“.

Къванч Татлату, наричан турския Брад Пит, е сред най-популярните турски актьори. На българските зрители е познат от сериалите "Перла", "Двама завинаги", "Север юг", "С Русия в сърцето" и "Искрите на отмъщението".

Негова е главната роля на полицай в новия криминален сериал "Ирония на съдбата“ (Crash), а Аръков се превъплъщава в руски мафиот. Първоначално за Аръков била предвидена малка роля, но след първите снимки и силното одобрение на екипа тя става по-голяма..

"Получих предложението благодарение на прекрасното ми партньорство с бТВ и нямам търпение да се включва и в други подобни проекти. Турските продукции са много мащабни, при тях се работи със замах и с голяма свобода. Срещнах страхотни професионалисти, а Къванч Татлъту е изключително талантлив и добър човек, с когото станахме приятели“, коментира Иво Аръков, цитиран в съобщението.

От бТВ допълват, че зрителите на телевизията могат да проследят сериала "Ирония на съдбата“ през следващите сезони.

mediapool.bg