Кламер БГ - Новини: Достъп до над 70 млн. песни и клипове получават клиентите на "Виваком"

Достъп до над 70 млн. песни и клипове получават клиентите на "Виваком"

Общество

|
Вт, 23 Март 2021г. 14:57ч.
Достъп до над 70 млн. песни и клипове получават клиентите на "Виваком"

Достъп до глобалната музикална стрийминг и развлекателна платформа TIDAL и нейните над 70 милиона песни от разнородни стилове и 250 хиляди музикални видеоклипове получават клиентите на "Виваком". Това се случва след като собственикът на българския телеком – United Group (Юнайтед Груп) подписа ексклузивна сделка с TIDAL

Така музикалната платформа е включена в част от мобилните планове на "Виваком", включително и в най-новите тарифни линии Unlimited, които предоставят на потребителите неограничени мегабайти, минути, SMS-и и MMS-и. Очаква се скоро услугата да бъде достъпна и за фиксираните абонати на компанията.

TIDAL е музикална стрийминг платформа, която предлага невероятно изживяване на ценителите на музиката. В допълнение към премиум абонамента, HiFi пакетът на TIDAL съчетава превъзходно аудио и висококачествени музикални видеоклипове с ексклузивно съдържание, като изпълнения на живо, срещи с изпълнители, достъп до албуми, интервюта, част от оригиналните поредици на TIDAL и други.

"Продължаването на партньорството с TIDAL, което стартира преди близо две години, е логична част от стратегията на "Виваком" да предоставя изключително изживяване на своите клиенти и достъп до най-атрактивното местно и международно съдържание, налично на пазара. Много показателен за успеха на това сътрудничество е фактът, че всички останали телекоми от международната група, към която вече принадлежим – United Group, също ще предлагат TIDAL на своите потребители. Те виждат високото качество и потенциала на музикалната платформа, която ние избрахме да предлагаме на клиентите си", коментира Димитрис Лиупис, главен търговски директор на "Виваком".

"Стрийминг забавлението се превърна в неразделна част от ежедневието на много хора. Партньорството с United Group, водещ телеком доставчик, ни позволява да достигнем до повече музикални ентусиасти в цяла Европа", допълва Лиор Тибон, главен оперативен директор на TIDAL

Очаква се скоро разпространението на услугата да започне и в останалите пазари на "Юнайтед Груп" - Сърбия, Хърватия, Черна гора, Босна и Херцеговина, Словения и Северна Македония.

В допълнение към съдържанието, достъпно само за потребители, TIDAL включва и хиляди плейлисти, експертно подготвени от редакторите на TIDALи от самите изпълнители, behind-the-scenes документални филми и интервюта с различни музикални изпълнители, включително с победителите от пилотната програма на TIDAL Unlugged, подкасти и видео поредици като Rap Radar, CRWN, Car Test и In Conversation.

TIDAL разполага и с богат каталог от песни и албуми от водещи български изпълнители. Плейлистите, подбрани от експертни редакторски екипи, позволяват на потребителите да откриват нова музика и да се радват на любимите си песни.

mediapool.bg