Кламер БГ - Новини: Галавечер за финала на сериала ”Под прикритие”

Галавечер за финала на сериала ”Под прикритие”

Общество

|
Съб, 04 Юни 2016г. 10:46ч.
Галавечер за финала на сериала ”Под прикритие”

“Под прикритие” – най-успешният филмов проект на Българската национална телевизия ще бъде закрит със специална галавече в събота. На 4 юни в зала 1 на НДК от 20:30 часа на живо и в ефира на БНТ1, всички почитатели на “Под прикритие” ще видят на живо любимите си герои от всичките пет сезона на сериала.

Феновете ще имат възможност да се срещнат с Ивайло Захариев, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Мариан Вълев, Бойко Кръстанов, Йоана Темелкова, Силвия Петкова, Кирил Ефремов и Пламен Манасиев. По червения килим ще преминат и звездите, с чиито герои зрителите се разделяха драматично. Сред тях са Михаил Билалов, Александър Сано, Ирена Милянкова, Цветана Манева, Койна Русева, Теодора Духовникова, Снежана Макавеева, Явор Бахаров, Деян Донков, Христо Мутафчиев и много други .

Веднага след галавечерта от 21:30 часа, ще бъде излъчен финалният епизод на криминалната поредица. Той ще бъде предаван едновременно в ефира на БНТ1 и в зала 1 на НДК.

Програмният директор на БНТ Севда Шишманова и продуцентът на сериала Димитър Митовски съобщиха, че това е последният сезон на сериала и нови няма да бъдат снимани след големия финал в събота.

"Петият сезон е замислен да е последен. Разбира се, че всяко нещо може да бъде продължено, но не това е целта. Историята вече има своя естествен завършек", каза Митовски пред БНТ.

Сериалът започна на 17 април 2011 г., като петият сезон е удвоил рейтинга му двойно спрямо първия, съобщи Севда Шишманова.

Сериалът се гледа в 186 държави.

mediapool.bg