Кламер БГ - Новини: Ново шоу, стар водещ: Александър Кадиев се завръща като водещ в "Кой да знае?" на бТВ

Ново шоу, стар водещ: Александър Кадиев се завръща като водещ в "Кой да знае?" на бТВ

България

|
Пон, 11 Дек 2023г. 17:50ч.
Ново шоу, стар водещ: Александър Кадиев се завръща като водещ в "Кой да знае?" на бТВ

Ново шоу, стар водещ: Александър Кадиев се завръща като водещ в

Ново шоу, стар водещ: Александър Кадиев се завръща като водещ в “Кой да знае?” на бТВ

Актьорът Александър Кадиев се завръща в ефира на bTV като водещ на новото куиз шоу “Кой да знае?”. Щоуто ще започне да се излъчва още в първата вечер на 2024 г. и зрителите ще могат да го гледат всяка делнична вечер от 20 часа.

12 години Кадиев бе лице на предаването "Преди обед" като ко-водещ заедно с Десислава Стоянова, но тази година се оттегли от формата.

Новото телевизионно предаване “Кой да знае?”, продукт на британсктата компания Fremantle, ще предизвика участниците да се състезават като отговарят на любопитни въпроси, зададени от водещия, съобщават от bTV.

Във всеки епизод на шоуто, една популярна личност ще подкрепя двата отбора с капитани актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

Отборите ще отговарят на въпроси, зададени от Кадиев, които ще им носят определена парична награда. При победа събраната сума ще отива при публиката, подкрепяща съответния отбор.

Отговорите ще бъдат съпровождани от кратък обяснителен клип или с визуализация в студиото, който да разясни информацията за участниците в студиото, така и за зрителите пред екрана.

bTV споделят, че “Кой да знае?” представлява разтоварващ микс от забавление и знание за цялото семейство като с всеки епизод зрителите и участниците ще могат да научат по нещо ново и да си обяснят факти, за които не са се замисляли.

mediapool.bg