Кламер БГ - Новини: Край на "Шоуто на Слави"

Край на "Шоуто на Слави"

Общество

|
Вт, 07 Май 2019г. 12:54ч.
Край на "Шоуто на Слави"

"Шоуто на Слави" спира да съществува, обяви самият водещ Слави Трифонов в предаването си в понеделник вечерта.

Така след 19 години в ефир шоуто, което през годините пробва различни формати, вече няма да се излъчва.

Трифонов обясни решението с изтичащия през септември тази година договор с бТВ. С отпуските, които по договор се полагали на екипа, това означава, че за тях "приключението приключва" на 31 юли.

Слави Трифонов и екипът му не се чувствали "част от медийната среда" и "на място“. "Бихме желали медийната среда да е друга. Имаме други разбирания за свобода и за начините на отстояването й. От позицията, в която сме сега, не можем да на правим повече", каза тв водещият. Той уточни, че сам е решил да не подновява договора си.

Трифонов обяви, че целият реквизит на шоуто, включително автомобили, деветте книги с пожелания, които са му писали гостите, както и направените му подаръци от знаменити участници, ще бъдат раздадени на зрителите. Те ще бъдат избрани с жребий, като за целта трябва да се регистрират на сайта final.slavishow.com.

Не е ясно с какво ще се занимава екипът на "Шоуто на Слави" и самият водещ, който преди време организира кастинг за политици и не е криел желанието си да променя случващото се в българската политика и общество.

mediapool.bg