Кламер БГ - Новини: Контрапротестиращ обяви, че е бил нападнат от трима души

Контрапротестиращ обяви, че е бил нападнат от трима души

България

|
Пет, 28 Авг 2020г. 14:04ч.
Контрапротестиращ обяви, че е бил нападнат от трима души

Георги Флоров, Снимка: Фейсбук

Георги Флоров, един от изявените противници на антиправителствените протести, е бил нападнат в четвъртък. Това съобщи самият той в профила си във фейсбук. По думите му инцидентът е станал в "Студентски град" пред магазин в кооперацията, в която живее. Според Флоров нападателите са били трима, а ударите им – жестоки.

"Успях да сваля часовника на единия от нападателите. Часовник който е доказателство, за щастие и пред магазина има камери, както и на кооперацията също", написа мъжът.

Флоров сам е извикал Бърза помощ и е подал сигнал до полицията, съобщи БНР. По случая е започнало разследване. Нападателите се издирват. Пострадалият твърди, че нападението има и свидетели.

Преди няколко дни Флоров с още двама души опита да разруши палатковия лагер на протестиращите пред Ректората. Те бутаха палатки и тенти, хвърляха предмети. "Направихме нещо хубаво", обобщи самият Флоров, който снимаше.

Флоров се е изявявал на тема протести и преди. През 2013 г. пред бТВ той твърди, че участва в политически протести срещу заплащане. Напоследък той активно участваше в контрапротестите.

mediapool.bg