Кламер БГ - Новини: ‎КОЙ и БУДА‬ се обединиха да клеветят Биволъ

‎КОЙ и БУДА‬ се обединиха да клеветят Биволъ

Биволъ

|
Пет, 06 Ноем 2015г. 07:58ч.
‎КОЙ и БУДА‬ се обединиха да клеветят Биволъ

Буда и Пеевски си обединиха силите в неспиращата гнусна клеветническа кампания срещу Биволъ. Невероятни лъжи, инсинуации и обиди! Толкова абсурдни, че сами се обезсмислят. Но двамата хубавци са лично и пряко ангажирани, разкривайки открито съкровената си връзка. Явно много дълбоко им влизат последните ни разкрития (тук и тук) за тоталитарния модел на държавност, който налагат с имперски комплекс.

За мюрета са пуснати двама клети ГЕРБ-ерастки кметове в Поморие и Царево – прославили се с най-големите и мащабни злоупотреби с общински земи и унищожаване на природата! Аферата с голфа „Кабланд“ (тук, тук и тук) , престъпни заменки на земи, незаконното селище „Златна Перла“ (тук и тук) , погромът срещу Природен парк Странджа и крайбрежието (тук и тук), корупционната сделка за Корал (тук и тук), бетонирането на дюните, унищожаването на блатното кокиче…. Тези афери, придобили широка международна известност и скандалност, са разследвани още преди 10 г. от нас и се следят неизменно във времето оттогава.

Будистко-свинското обединение срещу Биволъ, който разкрива през годините как се крадат публични средства за стотици милиони, доказва неоспоримо криминалния симбиоз между политическа власт, Мафия и ченгеджийското Задкулисие.

Моделът ‪#‎КОЙеБУДА‬

В крайна сметка Пеевските „дадзибао“та ще си получат заслуженото по закон. Както и верните кметове на Партията и престъпното статукво! Рано или късно, но неизбежно във времето.

bivol.bg