Кламер БГ - Новини: Десислава Радева: "Няма такава държава" е обида за българите, които още се надяват

Десислава Радева: "Няма такава държава" е обида за българите, които още се надяват

България

|
Пон, 05 Авг 2019г. 17:55ч.
Десислава Радева: "Няма такава държава" е обида за българите, които още се надяват

Съпругата на президента Румен Радев – Десислава Радева, критикува във Фейсбук името на бъдещия политически проект на Слави Трифонов – "Няма такава държава". Посред нощ тя е публикувала коментар в социалната мрежа под парчето "Trouble" (проблем – англ.) на рокаджиите от "Whitesnake", който е видим само за нейните Фейсбук приятели.

"Парчето няма нищо общо с НАПлийкс, нито с АЧС (африканска чума по свинете), нито със "злощастните думи" (по румънското правителство) на нашия премиер, нито с политическия проект "Няма такава държава"... Макар самото име да ми звучи като обида към всички българи, на които им е останала единствено надеждата... Парчето просто е повече от хубаво. Енджой (насладете се – б.р.)!", пише Радева.

В края на миналата година съпругата на президента разказа пред бТВ как се е запознала със Слави Трифонов в "Студентски град".

"Запознах се със Слави Трифонов в нашата стая в Студентски град, доведе го моята съквартирантка. Точно вечеряхме, на масата имаше мас и щафета салам, бяха най-гладните години. Като видях приятелката ми да идва с един много дълъг човек, си казах: леле, ще ни изяде вечерята. Поканихме го, а той пък взе, че прие. Остана до 3 часа, тогава взе виолата и започна да свири, спомни си Радева за запознанството си с Дългия през 1990 г. Той ме убеждаваше, да не емигрирам, аз исках да напусна България", обясни Радева.

После тя е работила като офис мениджър на предаването "Каналето". В предаването си Слави Трифонов представяше съпругата на президента предимно в негативна светлина.

mediapool.bg