Кламер БГ - Новини: Депутатът от БСП Драгомир Стойнев е с коронавирус

Депутатът от БСП Драгомир Стойнев е с коронавирус

България

|
Пет, 23 Окт 2020г. 14:01ч.
Депутатът от БСП Драгомир Стойнев е с коронавирус

Депутатът от БСП Драгомир Стойнев е дал положителна проба за коронавирус.,

"Дълг е да съобщя публично, че днес получих положителен резултат след бърз тест за Covid-19. Последващият PCR тест също е положителен", написа Стойнев късно в четвъртък във Фейсбук профила си.

Той е информирал ръководството на БСП, депутатите, с които е работил в последните дни, както и всички, с които се е срещал служебно.

"Извинявам се за тревогата, която създадох на мнозина! Бъдете отговорни, грижете се за себе си, за семействата си и за хората, с които работите!", написа още депутатът.

В петък сутринта в Kародното събрание отново се стигна до скандал заради това, че някои от депутатите в пленарната зала не носят маски.

65-годишният народен представител от БСП Росен Малинов бе изгонен от залата, защото беше несъгласен с настояването да си постави предпазна маска на лицето.

"Или да си сложи маската, или да напусне залата", призова преди това председателят Цвета Караянчева (ГЕРБ). Тя дори помоли квесторите да осигурят предпазно средство за Малинов, ако той няма такова в себе си. Той обаче върна маската на квестора и излезе от пленарната зала.

Депутатът от "Обединени патриоти" Петър Петров постави въпроса от трибуната за промени в правилата за работа на парламента, за да не се допусне разпространение на инфекцията.

mediapool.bg