Кламер БГ - Новини: Депутат от НФСБ за протестите: Да приберем стадото в кошарата

Депутат от НФСБ за протестите: Да приберем стадото в кошарата

България

|
Вт, 25 Авг 2020г. 16:30ч.
Депутат от НФСБ за протестите: Да приберем стадото в кошарата

"Страшното е, когато тълпата, стадото, в един момент решава и се взема за глутница. Крайно време е собственикът, овчарят, да размаха тоягата и да вкара стадото в кошарата. Това го казахме още в началото на тези протести. Това трябва да го направи министър-председателят, да го направи цялата държава с цялата сериозност".

С тези думи съпредседателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" и зам.-председател на НФСБ Валентин Касабов коментира пред Нова тв продължаващите близо два месеца протести с настояване за оставката на правителството и главния прокурор.

"Не могат 100, 200 или 300 човека да ограничават правата на останалите граждани, не могат (бел.ред- протестиращите) да насилват малки деца с майките им и в същото време да обясняват, че това са техните права. Изкараха ковчези, изкараха бесилки, утре ще започнат да разстрелват ли? Това ли са правата? Нека да спрем. Крайно време е наистина стадото да се вкара в кошарата. В крайна сметка идва суверенът - народът. Ще се върнат работещите, мислещите българи от почивка и ще тръгнат да водят децата си, ще ходят на работа и ще ги спрат тези няколко гащника по барикадите ли?", каза Касабов.

mediapool.bg