Кламер БГ - Новини: ГЕРБ си спретнаха импровизиран офис в НС и още си чакат "оная" кафеварка

ГЕРБ си спретнаха импровизиран офис в НС и още си чакат "оная" кафеварка

България

|
Пет, 30 Май 2014г. 19:55ч.
ГЕРБ си спретнаха импровизиран офис в НС и още си чакат "оная" кафеварка

Депутатите от ГЕРБ окупираха един ъгъл от кулоарите на парламента, където си пренесоха фотьойли и си спретнаха импровизиран офис, наречен 20А. Обяснението беше, че имат нужда от допълнително пространство, където да отдъхват.

От ГЕРБ уточниха, че още не са си получили оригиналната кафеварка, която остана в запечатаното им от ръководството на парламента помещение и за която Бойко Борисов продължава да натяква.

За последно той я намеси в един от коментарите си за евроизборите, на които ГЕРБ получи 10% повече от БСП: "Аз не знам Мишо Миков как ще се качи на трибуната. Като какъв ще се качиш, Миков. Да ми върнеш кафеварката".

Депутатите твърдят, че сегашното им помещение е твърде тясно и над 90 човека не могат да стоят дори прави. Новозавладяното пространство бе заето през целия ден в петък от народни представители на ГЕРБ.

На масичката междувременно се появи нова кафеварка, подарък от журналиста Сашо Диков. Тя веднага бе вкарана в пропагандна употреба със залепената й лента с надпис "Оставка".

mediapool.bg