Кламер БГ - Новини: Васил Божков пита хората дали биха го подкрепили за нова партия

Васил Божков пита хората дали биха го подкрепили за нова партия

България

|
Пон, 08 Юни 2020г. 16:37ч.
Васил Божков пита хората дали биха го подкрепили за нова партия

Укриващият се в Дубай Васил Божков пусна анкета във Фейсбук с въпрос "Ще ме подкрепите ли за нов пoлитичeски проект?". В поста му няма повече информация за евентуалните му планове.

Първите реакции под поста на Божков са разнопосочни.

От "направихте голяма грешка" до подигравки и призиви хазартният бос да разкрие "далаверите на хунтата".

Засега той получава слаба подкрепа за нов политически проект в постовете, но хиляди гласуват в анкетата му.

"Само ако приемат промени в изборното законодателство бюлетините да са с търкане", пише Самуил Петкaнов от сайта "Не!Новините".

Преди ден хазартният бос, срещу когото са повдигнати 18 обвинения, коментира във Фейсбук, че "преди 30 години един милион българи излязоха и промениха историята".

Бившият съдружник на укриващия се Васил Божков Цветомир Найденов, който подаде сигнала срещу него в прокуратурата, е коментирал така неговата заявка за партия:

"Черепа и Китин явно по време на карантината са гледали по "Нетфликс" филма "Наркос". Не мога да си обясня тази глупост Черепа да се прави на Пабло Ескобар. Най-големият престъпник на България ще прави политически проект?! WTF! Поредната груба грешка на Васил Божков".

По-рано Божков пусна анкета във Фейсбук, която да определи на кого да предаде акциите на футболния клуб "Левски". Така бе избран Наско Сираков.

Миналата седмица Божков обвини премиера Бойко Борисов, финансовия министър Владислав Горанов и председателя на парламентарата бюджетна комисия Менда Стоянова, че им е предал 60 млн. лв. за политически чадър.

Министър-председателят отговори, че не е взел нито една стотинка от него, само една пура.

mediapool.bg