Кламер БГ - Новини: Четирима души са убити в Нови Искър

Четирима души са убити в Нови Искър

България

|
Пон, 18 Фев 2019г. 13:15ч.
Четирима души са убити в Нови Искър

Четирима души са били открити мъртви тази сутрин в Нови Искър. Информацията бе потвърдена от МВР.

Убитите са от едно семейство. Полицията вече е арестувала заподозрян за престъплението 25-годишен мъж, който е убил майка си, баща си, брат си и баба си.

"По първоначални данни мъж е нанесъл смъртоносни наранявания на родителите си, брат си и баба си. На място са криминалисти на СДВР, които извършват оглед", се посочва в съобщението на МВР.

Първоначално се появиха твърдения, че арестуваният е военен. Тази информация бе опровергана официално от Министерството на отбраната.

"Задържаният по случая с четвортното убийство в Нови Искър 25-годишен мъж няма правоотношения със системата на МО като военнослужещ, нито като цивилен служител", се казва в съобщението, цитирано от "Фокус".

По информация на Нова телевизия убитият баща е бил военен. След като два дни той не се появил на работа, от Военна полиция отишли да го търсят в дома му и намерили четирите трупа.

Това е второто подобно престъпление в Нови Искър в рамките на година. В началото на 2018 г. бе застреляно семейство от шестима души. След няколкодневно безуспешно издирване МВР откри заподозряния за престъплението Росен Ангелов мъртъв. От полицията заявиха, че той се е самоубил.

След шесторното убийство стана ясно, че Ангелов e издирван неуспешно от полицията години наред заради присъда за блудство.

mediapool.bg