Кламер БГ - Новини: Мая Манолова хваща автобус за среща с млади омбудсмани в Стара Загора

Мая Манолова хваща автобус за среща с млади омбудсмани в Стара Загора

България

|
Нед, 04 Ноем 2018г. 14:30ч.
Мая Манолова хваща автобус за среща с млади омбудсмани в Стара Загора

Въпреки че все още не й е отнет автомобилът на НС, каквито намерения има финансовият министър от догодина, в понеделник националният обществен защитник Мая Манолова хваща автобуса от София до Стара Загора, за да присъства там на официалната церемония по обявяване избора на млад омбудсман в града и да се срещна с други млади омбудсмани.

Събитието се организира от обществения посредник на Стара Загора Надежда Чакърова - Николова и в него ще участват още кметът Живко Тодоров, председателят на Общинския съвет Таньо Брайков, представители на Регионалния инспекторат по образованието, Младежки общински съвет, Общински детски съвет, представители на училищни съвети и парламенти в града, младежки организации, граждани и др., посочват от пресслужбата на Манолова.

За вторник тя е насрочила първата си приемна в купе на влака, пътуващ от София за Варна. Докато пътува за среща с бивши служители на фалиралата авиокомпания "Ер Виа", които имат неплатени заплати, Манолова ще обсъди със записали се предварително хора проблемите, за които търсят нейната защита.

mediapool.bg