Кламер БГ - Новини: "Лев инс": Безскрупулен и варварски акт

"Лев инс": Безскрупулен и варварски акт

България

|
Ср, 16 Авг 2023г. 17:16ч.
"Лев инс": Безскрупулен и варварски акт

Алексей Петров е съосновател на застрахователната компания

"С прискърбие ви съобщаваме, че днес загубихме нашия колега, баща и добър приятел - съоснователя на застрахователна компания "Лев Инс" АД, Алексей Петров". Такова съобщение до медиите изпратиха от застрахователната компания след убийството на Алексей Петров в сряда.

"В този толкова тежък момент за семейството и за екипа на компанията ще помолим за уединение, разбиране и търпение от страна на медиите. Вярваме, че институциите ще изпълнят отговорно и безпристрастно своите задължения по разкриването на този безскрупулен и варварски акт на отнемане на живот", казаха от "Лев инс". От там изказват съболезнования на семейството на Алексей Петров. "Кураж и сила!", завършва съобщението.

ССИ: България загуби ярък визионер

"България загуби ярък визионер, ръководен от грижата за българския бизнес. Инвестицията в младите хора, тяхното образование, кариерно развитие и благоденствие в родината бе лична кауза на доц. Алексей Петров", написаха от Съюза за стопанска инициатива. Алексей Петров беше изпълнителен директор на бизнес организацията.

"Академичната му дейност ще остане дълго в паметта на студентите му в ПУ "Паисий Хилендарски". Националната сигурност и борбата с корупцията бяха мисията на доц. Петров, която той неуморно защитаваше. ССИ беше в сърцето му, а той е и винаги ще остане сърцето на ССИ. Делото му няма да бъде забравено. Ще продължим мисията и битките му неуморно, както го правеше той", пише още в съобщението.

Ивет Горанова: Ще съхраним започнатото от вас

"Почивайте в мир, г-н Президент! Благодарим Ви за всичко, което направихте за нас! Ще се опитаме да помним, съхраним и продължим всичко, започнато от Вас!", коментира състезателката по карате Ивет Горанова.

Застреляният в сряда Алексей Петров беше президент на Националната и на Балканската федерация по карате.

mediapool.bg