Кламер БГ - Новини: Красен Кралев: Боби Михайлов го заболя коляното в Белград

Красен Кралев: Боби Михайлов го заболя коляното в Белград

България

|
Ср, 09 Ян 2019г. 16:40ч.
Красен Кралев: Боби Михайлов го заболя коляното в Белград

Спортният министър Красен Кралев гарантира лично, че Борислав Михайлов не е бил пиян на публичната си изява в Белград през декември. Министърът обясни, че Михайлов е получил болки в коляното, защото дълго време е стоял прав. Когато се е разтъпкал, той се е върнал на събитието в "перфектна кондиция".

Шефът на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов бе в Белград на 22 декември заедно с Красен Кралев и премиера Бойко Борисов. Българската делегация води разговори за обща кандидатура за домакинство на световното първенство по футбол през 2030 година.

Спекулациите, че Михайлов го е хванал "ишиаса" в Белград (по примера на Юнкер), започнаха след разпространяването на видеото от пресконференцията. В средата на изявлението на Бойко Борисов Борислав Михайлов странно започва да прикляка, после му подават вода, а накрая напуска залата с чужда помощ.

"Един час трябваше да стоим прави, а той имаше още половин час прав, защото в началото на пресконференцията ние седяхме. Просто тя продължи много дълго. Изчетох много спекулации и неверни неща. Боби почувства остри болки в коляното, не можа да издържи на болката. Посъветвах го да излезе да се разтъпче и извиках едно момиче да му помогне. Той не можеше да си движи крака. Каза ми, че го боли, няколко пъти приклекна. Беше в перфектна кондиция. Чел съм какво се коментира. Няма място за алегория с ишиаса. Той се върне след пет минути в залата в прекрасна кондиция, след като се разходи", каза Кралев.

Министърът добави, че Михайлов си върши работата "перфектно" в БФС, защото има позиции във ФИФА и УЕФА. Негова е заслугата и за построяване на базата на БФС в "Бояна".

mediapool.bg