Кламер БГ - Новини: Българските студенти с възможност да учат в Азербайджан, Пакистан и Оман

Българските студенти с възможност да учат в Азербайджан, Пакистан и Оман

България

|
Ср, 13 Март 2019г. 15:22ч.
Българските студенти с възможност да учат в Азербайджан, Пакистан и Оман

Двудневното изложение ‟Образование без граници“ и кариерният форум ‟Образование и кариера“ стартират в петък, 15 март, в НДК в София, съобщават организаторите. В събитието ще участват училища, университети, академии, институции, фирми, работодатели и организации от цял свят. Очакват се и представители на Азербайджан, Пакистан и Оман, които за първи път ще посетят форума.

Посетителите ще могат да се запознаят и с възможностите за обучение в група германски университети, както и да се срещнат с представители на Агенцията по заетостта на Германия, която ще предложи платени стажове и безплатни курсове по немски език. На изложението ще присъстват водещи университети от Прибалтийските държави и САЩ.

Тази година изложението представя интересна съпътстваща програма, която вземайки повод от Световния ден на потребителя – 15 март ще насочи фокуса си към правата на потребителите.

В последния ден на събитието ще бъдат представени програми за стипендии и обучение на млади учени и преподаватели, както и възможности за кариерно развитие, насочени към младите посетители.

mediapool.bg