Кламер БГ - Новини: Борисов: БСП и "Демократична България" се интересуват само от постове

Борисов: БСП и "Демократична България" се интересуват само от постове

България

|
Съб, 24 Юли 2021г. 19:50ч.
Борисов: БСП и "Демократична България" се интересуват само от постове

Борисов: БСП и

Лидерът на Бойко Борисов нападна в събота лидерите на БСП Корнелия Нинова и на Демократична България Христо Иванов по повод консултациите за съставяне на кабинет със спечелилата изборите “Има такъв народ“.

Според него цял ден имитират, че правят кабинет, а всъщност редят постове.

“Ще ги видите Тошко, Мошко и подобни само след 6-7 месеца. Нека да изкарат колкото може - повече. Корнелия и сега си има зам.-министри и областни управители. Те само договарят постове. Но тях съм ги бил. И на тези избори ги бихме. Тоя, дето се прави на демократ, той щял да прави реформа. Това ли му е демокрацията на Христо Иванов? Не ви ли е срам да се целувате с Бойко Рашков?”, каза Борисов във видео в профила си във Фейсбук от село Бата.

Бойко Борисов нападна и служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков, че задържането на кмета на селото за търговия с гласове е било с цел сплашване.

Местните жители споделиха, че

мъж е бил задържан заради намерен списък с имена за сватба.

"Искам с кредитния рейтинг на "Фич" да има кажа, че те не могат да четат или не знаят английски. Дай, Кире, да го прочета тук", обърна се Борисов към Кирил Ананиев, който бе заедно с него на визитата в селото.

"От съобщението на харвардския министър няма да научите и, че "Фич" изразява силни притеснения относно ниската ваксинация срещу Covid-19 в България. Правителството на кандидат-президента Радев провали ваксинационния план и поради това България е на последно място по ваксинирани хора в Европа. Това, според "Фич", може да доведе до тежки последици за българската икономика. Оставихме им добре подредена средноевропейска държава, а тези, с които сега Христо Иванов се сдружава, ще я провалят. След година народът ще се осъзнае и пак ще ни повика, за да спасяваме положението. Дано тогава да не е твърде късно!", коментира Борисов.

mediapool.bg