Кламер БГ - Новини: Божков втори ден чака Zoom дебат с Борисов по 4 въпроса

Божков втори ден чака Zoom дебат с Борисов по 4 въпроса

България

|
Нед, 21 Март 2021г. 14:35ч.
Божков втори ден чака Zoom дебат с Борисов по 4 въпроса

"Чакам дебат с Бойко Методиев Борисов. Ден 2", написа във Фейсбук в неделя хазартният бос Васил Божков, който е кандидат за депутат в предстоящите на 4 април избори, макар да не е в България заради отправените му обвинения за неплатени такси за милиони левове и други престъпления.

В петък Божков каза, че кани премиера Борисов на предизборен дебат в платформата Zoom, а в събота публикува в социалната мрежа изпратения до министър-председателя линк за провеждането на разговора. По-късно написа: "Бойко Борисов не се появи. Вероятно е зает да харчи държавни пари за предизборната си кампания. Ще го чакам още 3 дни в удобно за него време. Това са част от въпросите, по които може да дебатираме".

Те са:

Защо уби Левски (футболния тим) и го прати в зоната на изпадащите отбори?

Как ще харчи парите от чекмеджетата и тези, изнасяни с контейнери от България?

Как с какъв морал и при толкова компромати се явява отново на избори и претендира да управлява България?

Доволен ли е от това, които направи, и не можа ли да измисли някаква нова и по-различна предизборна кампания?

Борисов в неделя бе на предизборна обиколка на газопроводи, електропроводи и магистрали, излъчвана също във Фейсбук. Тя протече в типичния монолог, съждения и контролирана размяна на реплики с придружаващите го министри и шефове на "Булгартрансгаз" и "Електроенергийния системен оператор", без журналистически въпроси.

Със сигурност Борисов не би влязъл в дебат с Божков, така че предстои да се види какво ще последва то страна на хазартния бос след изтичането на дадения от него срок за отговор на поканата за Zoom дебат.

mediapool.bg