Кламер БГ - Новини: Депутат от Думата и генерал от ФСБ твърдят, че рептили са обявили война на Русия

Депутат от Думата и генерал от ФСБ твърдят, че рептили са обявили война на Русия

Свят

|
Пон, 18 Дек 2023г. 15:54ч.
Депутат от Думата и генерал от ФСБ твърдят, че рептили са обявили война на Русия

Депутатът от Държавната дума Игор Ананских

Извънземният разум в лицето на "рептили" (рептилоиди), заедно със западните държави, е въвлечен в глобален заговор срещу Русия с цел унищожаване на "руското население". Тази теза е изложена в статия, публикувана в списание "Юридическа наука: история и съвременност" и цитирана от The Moscow Times, от група автори, сред които депутатът от Държавната дума Игор Ананских, докторът по право Николай Литвинов, главният научен сътрудник в Юридическия институт в Санкт Петербург Михаил Салников, генерал-лейтенантът от Федералната служба за сигурност (ФСБ, някогашния КГБ) Иван Миронов и директорът на санаториум Иля Харин.

В изданието, което е акредитирано в Руския индекс за научно цитиране (РИНЦ) и е включено в списъка на Висшата атестационна комисия (ВАК), творческият екип твърди, че Земята е изправена пред нашествие на космически извънземни, които се представят за хора, използвайки "генни технологии".

Авторите се позовават на популярната конспиративна теория за рептилите (влечугоподобните) и твърдят, че те участват в планетарен антируски заговор. "Хуманоидните биороботи ... се появяват преди десетки хиляди години" от земния прах и с помощта на космическите генетични технологии разпространяват войни, убийства, революции, педофилия, канибализъм, наркомании, а в перспектива планират да унищожат Земята, се казва в статията. Визуално такова същество не може да се различи от хората, но гените са 99% различни, подчертават авторите.

Според тях тайните структури на рептилите (рептилоидите), които са описани от американския разузнавач Джон Коулман в книгата „Комитетът 300“, се борели за предаването на властта на Земята на представители на тяхната космическа цивилизация и за това, както се казва в статията, "те трябва да унищожат руското население на Русия".

За да не се случи това, държавата трябва да обърне повече внимание на интимния живот на руснаците, смятат авторите на материала. Те твърдят, че Бог живее в утробата на жената и гените на жените са в опасност - сексът с чужденци, особено "черни", е вреден. "Тайните структури на Запада са формулирали задачата да унищожат ореола на тайнственост на руската Жена", се казва в статията.

Авторите, които не съобщават психоневрологичния си статус и дали са регистрирани в специализирани психиатрични заведения, стигат до други нетривиални изводи: демокрацията е родила оралния секс, но той е вреден поради риска от рак; стриптийзът трябва да бъде забранен поради връзката му със сатанизма, а бракът трябва да бъде разрешен само за непорочни жени.

В разговор с изданието "Агентство" Ананских казва, че ще изпрати инициативи от този текст до Държавната дума: "Трябва да се движим в това направление и то доста оперативно."

mediapool.bg