Кламер БГ - Новини: Прегърни невидимите деца

Прегърни невидимите деца

Общество

|
Пон, 29 Ноем 2021г. 10:24ч.
Прегърни невидимите деца

Прегърни невидимите деца

Сдружение “Прегърни ме“ набира средства за своята стипендиантска програма “Прегърни невидимите деца” в подкрепа на 15 деца и младежи, лишени от родителска грижа, които продължават образованието си в различни гимназии и профилирани училища.

Стипендиантската програма е насочена към “невидимите деца” - деца на разделени родители, деца, загубили своите родители, деца, отнети от своите родители.

Често те остават в сянката на социалните центрове за подкрепа, мрачните стаи на полицейските участъци и детска педагогическа стая.

С помощта на проект “Прегърни невидимите деца”, стипендиантите, които са показали талант, воля и желание за развитие, ще получат подкрепа в следващите етапи на обучението и образованието си. За да успеят да излязат от сянката, да бъдат забелязани, да станат пълноправна и пълноценна част от обществото.

Вашата подкрепа ще бъде част от историята на един по-добър детски живот.

Можете да подкрепите кампанията в platformata.bg ТУК , както и с дарителски SMS с текст DMS ATELIE на номер 17 777 за трите мобилни оператора.

Ателие “Прегърни ме“ отваря врати през лятото на 2005 г. и работи в подкрепа на деца и младежи лишени от родителска грижа, като насърчава интереса им към образование и изкуство.

mediapool.bg