Кламер БГ - Новини: Младеж загина след гонка край Сливен

Младеж загина след гонка край Сливен

България

|
Пет, 26 Ноем 2021г. 10:02ч.
Младеж загина след гонка край Сливен

Снимка: бТВ

Младеж е загинал след гонка в сливенско село, съобщи бТВ. Инцидентът е от миналата седмица, но в случая не става дума за състезание с коли.

Загиналият Петър Досев отишъл в с. Крушаре заедно с баща си, защото младеж от селото закачал приятелката му. Според бащата двамата били посрещнати с бухалка и пистолет, а след това били подгонени. Колата им била ударена отзад, след което се забила в дърво. Тогава били отново нападнати. Той се опитал да извади сина си от колата. Била извикана линейка, но по пътя към болницата младежът починал.

Пред Нова телевизия майката на приятелката на загиналия разказа, че младежът от с. Крушаре се казвал Хюсеин. Дни преди фаталната гонка той срещнал дъщеря й в дискотека и се държал грубо с нея. Тя му ударила шамар, а той отговорил с викове и блъскане. За случката разбрал загиналият Досев.

Баща му твърди, че е тръгнал с него, за да няма ескалация на напрежението. Случило се обаче точно обратното.

"Стигнахме до Крушаре. В началото ни чакаха с пистолети и бухалки. Бяха агресивни. Започна гонка, която продължи кратко. Те ни изблъскаха от пътя и се ударихме в дървото. Опитах да си извадя детето, защото беше заклещен. Казваше ми, че не може да диша. В този момент започнах да ме удрят по главата", разказа той пред Нова телевизия.

Според бТВ бащата и синът са били преследвани от двама братя. Единият е в ареста. По случая е започнало разследване.

mediapool.bg