Кламер БГ - Новини: "Юлен" вдигна пластмасов паметник на Батман в Пирин

"Юлен" вдигна пластмасов паметник на Батман в Пирин

България

|
Четв, 26 Юли 2018г. 16:02ч.
"Юлен" вдигна пластмасов паметник на Батман в Пирин

Пластмасов паметник на Батман, хванал щеки за ски, посреща туристите на Бъндеришка поляна в Пирин. На ски пистата Шилигарника е издигнат паметник на Супермен.

Фигурите са от пластмаса и са поставени като атракция за туристите за зимния сезон от "Юлен" АД, обясни Иван Обрейков, маркетинг директор на концесионера на ски зоната в района на Банско, цитиран от сайта "Площад Славейков".

"Сред неизброимите герои от региона – борци за църковна независимост и национално Освобождение, банскалии са избрали да издигнат тук паметник на Батман. Найс, а?", коментира Красимир Симеонов във Фейсбук, който е автор на снимките на Батман Бъндеришки.

Иван Обрейков казва, че статуите не са паметници, а просто фигури от пластмаса. Фигурата на "Батман Бъндеришки с щеките" обаче досущ прилича на паметник, дори си има скромен пиедестал.

По думите на Обрейков, хората се радват на двамата герои и се снимат пред тях. Той допълва, че Батман и Супермен са временна атракция и в неопределен момент можело да бъдат премахнати.

mediapool.bg