Кламер БГ - Новини: Част от София остава без вода заради нов канал и ремонти

Част от София остава без вода заради нов канал и ремонти

България

|
Пон, 19 Март 2018г. 08:38ч.
Част от София остава без вода заради нов канал и ремонти

“Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата заради изграждане на улична канализация на ул. “Акад. Димитър Ангелов“ в кв. “Симеоново“. Без вода от 9:00 до 19:00 часа ще са живеещи в района на: ул. “Акад. Димитър Ангелов“, ул. 75; по ул. “Извор“ от №15 до ул. “Акад. Димитър Ангелов“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа “Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. “Акад. Димитър Ангелов “ ъгъла с ул. “Извор“, съобщават от дружеството.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

Заради диагностика на трасе на уличен водопровод на ул. “Данаил Крапчев“, кв. “Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа за живеещи в района на: по ул. “Емануил Попдимитров“ от ул. “Ангел Каралийчев“ до ул. “Трифон Кунев“ , ул. “Трифон Кунев“, по ул. “Данаил Крапчев“ от ул. “Йордан Стубел“ до ул. “Трифон Кунев“.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. “Патриарх Евтимий“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа за живеещи в района на бул. “Патриарх Евтимий“ от бул. “Витоша“ до ул. “Георги Сава Раковски“.

mediapool.bg