Кламер БГ - Новини: ЧЕЗ предупреди за спиране на тока в Софийско по искане на ЕСО

ЧЕЗ предупреди за спиране на тока в Софийско по искане на ЕСО

България

|
Ср, 21 Май 2014г. 12:46ч.
ЧЕЗ предупреди за спиране на тока в Софийско по искане на ЕСО

Няколко села в Софийско ще останат без електрозахранване на 22 май – четвъртък, между 11.30 и 14 часа по искане на "Електроенергийния системен оператор" (ЕСО), съобщиха от ЧЕЗ в сряда.

Ще бъдат засегнати пет села в община Мирково – Мирково, Буново, Бенковски, Смолско и Каменица, както и в с. Петрич в Община Златица.

Дружеството допълва, че подробна информация за планираните прекъсвания на снабдяването на негова територия може да се намери на корпоративния уебсайт www.cez.bg, както и в медиите. Клиентите на ЧЕЗ могат да получат допълнителна информация за прекъсванията на електрозахранването на денонощната телефонна линия 0700 10 010.

От 2014 г. на разположение на клиентите е и мобилната версия на сайта на ЧЕЗ www.m.cez.bg. Тя съдържа уникално за България онлайн приложение "Планови ремонти и аварии“, където клиентите имат възможност да получат информация в реално време за непланираните прекъсвания на захранването в техния район, както и за очакваното време за възстановяване на електрозахранването.

mediapool.bg