Кламер БГ - Новини: Удареният от полицай турски шофьор: Постоянно искат подкупи

Удареният от полицай турски шофьор: Постоянно искат подкупи

България

|
Пет, 08 Апр 2022г. 09:18ч.
Удареният от полицай турски шофьор: Постоянно искат подкупи

Удареният от полицай турски шофьор: Постоянно искат подкупи

В България полицаите постоянно искат подкупи. Това твърди турският шофьор Мухсин Казан. Преди дни бе разпространен запис от видеорегистратора на камиона му, в който се вижда как български полицай му удря шамар.

Инцидентът е станал на магистрала "Тракия" край Ихтиман. През Нова телевизия Казан разказа, че камион се движел много бавно. Няколко български тира го изпреварили, а след това и той самият. Само той обаче бил спрян за проверка и го заплашили с глоба за неправилна маневра.

"Полицията ми каза първо, че съм изпреварил неправилно и че имам глоба. Казах, че и българските камиони са изпреварили, но полицаят обясни, че не ги е видял. След това добавиха: „Няма да има наказание, дай за супа и кафе", разказа Казан.

Той твърди, че е отказал да даде подкуп и тогава полицаят го ударил. След това двамата минават отстрани на камиона и на записа не се вижда какво се случва.

Пред бТВ Казан заяви, че постоянно се случвало да му искат подкуп. Този птът той решил да търси правата си, но казва, че се притеснява да пътува.

От МВР заявиха, че по случая е започнала проверка.

mediapool.bg