Кламер БГ - Новини: Убиецът от “Околовръстното“ се е дегизирал като клошар

Убиецът от “Околовръстното“ се е дегизирал като клошар

България

|
Ср, 07 Апр 2021г. 10:18ч.
Убиецът от “Околовръстното“ се е дегизирал като клошар

Основната версия на разследващите за последния показен разстрел на бизнесмен в София е поръчково убийство. Жертвата е 46-годишният бизнесмен Николай Драгополов, който е собственик на автокъшата “Тони Авто“. Първоначалната информация е, че неговият убиец е бил дегизиран като клошар.

Убиецът е изчаквал подходящ момент за стрелба в продължение на няколко часа на позицията си под моста до кръстовищетона “Симеоновско шосе“ и “Околовръстния път“ в посока центъра.

При момента на стрелбата Драгополов е спрял джипа си на кръстовището на Симеоновско шосе и Околовръстния път, изчаквайки червен светофар. Тогава към него се приближава извършителят и е стрелял през прозореца.

В колата на бизнесмена са били неговата приятелка, с която живее на семейни начела и 11-годишното й дете, което седяло на предната седалка до Драгополов.За убития бе съобщено, че е имал над 22 криминалистически регистрации в полицията.

След седмица за собственикът на "Тони Авто" е трябвало да получи лична охрана. Според Нова телевизия той е имал конфликт със собственик на друга автокъща. Има данни за палежи на имоти и коли.Негови приятеликазват, че той не е получавал никакви заплахи, съобщава телевизията.

mediapool.bg