Кламер БГ - Новини: Стивън Сегал е отказал $20 милиона за бой с Жан-Клод Ван Дам

Стивън Сегал е отказал $20 милиона за бой с Жан-Клод Ван Дам

Общество

|
Пет, 27 Окт 2023г. 09:56ч.
Стивън Сегал е отказал $20 милиона за бой с Жан-Клод Ван Дам

Стивън Сегал е отказал $20 милиона за бой с Жан-Клод Ван Дам

Известният екшън актьор Жан-Клод Ван Дам обяви, че е пропаднала идеята за битка с другата голяма звезда в бранша от 90-те години - Стивън Сегал. В интервю за британския “Телеграф“ 63-годишният Ван Дам говори за кариерата си и дългогодишната си вражда със 71-годишния Сегал, предава БГНЕС.

"Имаше идея за бой между мен и Стивън в "Мираж" в Лас Вегас. Двадесет милиона долара за всеки. Той не прие битката", казва Ван Дам.

Белгийският актьор, който рекламираше новата си марка ирландско уиски “Old Oak“, на няколко пъти в интервюто говори за дългогодишната си вражда със Сегал.

Вестникът съобщава, че враждата се е породила от твърденията на Сегъл в началото на 90-те години на миналия век, че "се съмнява в реалните бойни качества на Ван Дам".

"Хората са ми казвали, че Сегал не говори добре за мен. Не знам защо", добави Ван Дам. "Ако се бием с него, аз ще бъда по-бърз, много по-бърз", казва той.

"Ще бягам. Той ще се опита да ме хване, ще излезе от кондиция. Аз се връщам и удрям. Харесва ли ви техниката (за бой със Сегал)?", казва белгийският актьор, който няколко пъти е снимал екшън филми в България.

Актьорът стана супер звевзда след участието си в "Кървав спорт" през 1988 г..

mediapool.bg