Кламер БГ - Новини: “Старгейт Маритайм” отбеляза десета годишнина

“Старгейт Маритайм” отбеляза десета годишнина

България

|
Ср, 04 Юни 2014г. 10:14ч.
“Старгейт Маритайм” отбеляза десета годишнина

2ST03062014В елитно варненско заведение в Морската градина екипът на менинговата компания „Старгейт Маритайм” ЕООД отбеляза 10-та си годишнина, предаде Морски вестник.

Управителят на компанията к.д.п. Андриян Евтимов посрещна гости от далечната Япония, от близката Украйна и, разбира се, от цяла България.

Сред тях бе и самият президент на японската компания Taiyo Nippon Kisen Co., Ltd. – Хисаши Ясуи (Hisashi Yasui). Г-н Ясуи даде висока оценка на ръководената от капитан Евтимов компания и изрази задоволството си от реализацията на наетите от нея български морски офицери, които са доказали своя професионализъм в трудната международна конкурентна среда в този бизнес.

Президентът на Taiyo Nippon Kisen Co., Ltd. е уверен, че „Старгейт Маритайм” ЕООД ще продължава да затвърждава завоюваните от него позиции и пожела успех на всички нейни служители – и в морето, и на брега.

По стара традиция, на излизащите в пенсия капитани и главни механици бяха връчени специални сувенири – оригинална изработка металопластика, дело на варненския скулптор Кирил Янев.

През тази година това бяха капитаните далечно плаване Атанас Фитнев, Таско Димитров и Камен Антонов, както и главният механик Петър Дерелиев. Г-н Хисаши Ясуи връчи награди (картини на морска тематика) и на други изявени служители на компанията.

Последвалият коктейл премина при повишен емоционален градус и добро настроение.

Изборът на организаторите бе да не се ползва оркестър или дисководещ, а да се даде възможност на участниците в тържеството да си говорят спокойно и без притеснение.

Информацията няма да бъде пълна, ако не допълним, че преди тържеството, морските специалисти участваха в семинар за повишаване на квалификацията, проведен във ВВМУ „Н. Й. Вапцаров”.

Maritime.bg – България