Кламер БГ - Новини: Футболистът Мартин Камбуров е обвинен в хулиганство

Футболистът Мартин Камбуров е обвинен в хулиганство

Спорт

|
Пон, 27 Май 2019г. 15:57ч.
Футболистът Мартин Камбуров е обвинен в хулиганство

Футболистът Мартин Камбуров е с обвинения в хулиганство и повреждане на чужда собственост, съобщиха от прокуратурата. Той бе арестуван за 24 часа в неделя след скандал с полицай и служители на община Пловдив.

Камбуров се скарал с тримата заради поставени скоби на кола, която паркирал неправилно ул. "Подполк. Сава Муткуров" в града въпреки поставения забранителен знак дори за престой и табелата с предупреждение за репатриране с "паяк". На шофирания от него автомобил, собственост на негова позната, били поставени три скоби. Футболистът вдигнал скандал.

"Когато видял тримата служители, обвиняемият започнал да ги обижда и ругае по повод действията им. Той хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30 лева – една банкнота от 20 лева и една банкнота от 10 лева, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но М.К. отказал да го предостави", пише в съобщението на прокуратурата.

След това Камбуров се качил в колата и потеглил, въпреки че скобите още не били свалени.

"След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на "Общинска полиция“ и на Трето РУ на МВР-Пловдив. Установено е, че "скобите“ са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно", съобщават от прокуратурата.

Футболистът е прекарал 24 часа в ареста. Освободен е срещу 1000 лв. гаранция.

mediapool.bg