Кламер БГ - Новини: Слави Трифонов обяви Герджиков за "сламен човек" и подкрепи Радев

Слави Трифонов обяви Герджиков за "сламен човек" и подкрепи Радев

България

|
Пет, 19 Ноем 2021г. 22:09ч.
Слави Трифонов обяви Герджиков за "сламен човек" и подкрепи Радев

Слави Трифонов обяви Герджиков за

"Избираме между човек, който изпълва със съдържание президентската институция, и един сламен човек, срам за академичната общност". С тези думи лидерът на ИТН Слави Трифонов отново застана зад президента Румен Радев няколко дни преди балотажа на президентските избори.

Той се опита да надъха своите симпатизанти, за да отидат да гласуват.

"Изборите въобще, ама въобще не са приключили. В неделя предстои изключително важен избор - кой ще е президент на Република България в следващите 5 години. Дали изборът е предрешен? Aко мислите така и не излезете да гласувате, знайте, че статуквото от последните 12 години разчита точно на това. Изборът е ясен – избираме между човек, който подкрепи протестите срещу Борисов и Гешев и човек, който не е разбрал "кой е прав на протестите. Избираме между човек, който не е плашлив и човек, който плашливо прави стъпка назад при срещата си с опонента", каза Трифонов.

Шоументът допълва: "Аз и моите колеги от "Има такъв народ" препотвърждаваме подкрепата си за Румен Радев. Това е нашият свободен избор. Знам, че и вие, които подкрепихте "Има такъв народ", също сте свободни хора и може да направите своя свободен избор.

mediapool.bg