Кламер БГ - Новини: Слави Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, ПП им светят

Слави Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, ПП им светят

България

|
Нед, 21 Авг 2022г. 23:03ч.
Слави Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, ПП им светят

Слави Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, ПП им светят

"Левите и десните правят любов в тъмното, а "Продължаваме промяната" им светят", написа лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в неделя във Фейсбук по повод поредните призиви на лидера на БСП Корнелия Нинов за подновяване на разговорите за руските газови доставки на фона на призивите на "Демократична България“ това да не става и изменената от "Продължаваме промяната миналата неделя позиция", че ако "Газпром" ни даде евтин газ, защот да не го ползваме. По-рано в неделя и Калина Константинова, която беше вицепремиер в кабинета на Кирил Петков, коментира, при изгодна руска оферта може да се преговаря, макар да не вижда как може да стане това в момента.

"Корнелия Нинова иска на всяка цена да се възобновят преговорите с "Газпром". От "Демократична България" за нищо на света не искат да има преговори с "Газпром". "Продължаваме промяната" пък първо категорично не искаха да има преговори с "Газпром", но сега нямат нищо против, ако "Газпром" дадат ниска цена. Това са моите бивши коалиционни партньори. За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие", написа Трифонов.

"И ако избирателят отново гласува за тях, те отново ще си направят коалиция, без мен, разбира се. И нищо не е в състояние да ги раздели", допълва той.

"Лили Иванова пее в една песен, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито "Газпром", нито Русия ще я спрат тая любов. Представете си го така - левите и десните правят любов в тъмното, а "Продължаваме промяната" им светят", завършва Трифонов.

В същото време обаче шоуменът и лидер на "Има такъв народ" не посочва каква е неговата позиция относно руските газови доставки и дали смята, че трябва да се преговаря с "Газпром" за възобновяване на спрените в края на април доставки, или е против това.

mediapool.bg